Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jännitysromaani Testinuket ilmestynyt pokkariversiona !!!

Muista, että halvin ja nopein keino hankkia Testinuket on tilata se aina suoraan tekijältä!

Teoksen tiedot:

Jännitysromaani Testinuket

Kustantaja ja kirjoittaja: Mika Kähkönen

Valmistaja: Kopijyvä Oy, Joensuu

ISBN: 978-952-93-1855-1, kirjastoluokka 84.2

Sidosasu: Liimanidottu pehmeisiin kansiin

Laajuus: 297 sivua.

HINTA: 13,90€

 Nimesi:

Osoitteesi:

Sähköpostisi:

Tilauksesi:


Hyväksyn tilaus- ja toimitusehdot

Osto- ja toimitusehdot

 

Fakta ja hintatietoja annetaan varauksella kirjoitusvirheisiin, jakelijan hintamuutoksiin, varastotilanteeseen, loppuunmyyntiin, mahd. virheellisiin teknisiin tietoihin jne. Ilmoitetut hinnat sisältävät ALV:n.

 

1. Toimitusaika

Toimitusajat vaihtelevat tilausajankohdasta riippuen.

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää tilauksesta. Etukäteen varatut teokset toimitetaan heti, kun tuotteet on julkaistu. Voit tarkistaa julkaisupäivämäärän tuotesivulta.

Jos tilauksenne toimitus viivästyy, ilmoitamme tästä sähköpostin välityksellä. Jos tilauksenne toimitus myöhästyy on teillä oikeus perua tilaus.

 

2. Vahvistus

Kun olen vastaanottaneet tilauksesi, lähetän sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä.

 

3. Maksutapa

Lasku lähetetään sinulle toimituksen mukana paketissa. Maksuaika laskulle on 14 päivää. Ei sisällä laskutuskuluja.

 

5. Toimituskulut

Tilauksesi lähetetään suoraan kotiin postitse riippuen lähetyksen koosta. Suuremmat lähetykset voit noutaa lähimmästä postitoimistosta. Postikulut riippuvat lähetyskoosta. Yksittäisen kirjalähetyksen hinta on kolme euroa.

 

6. Kuljetus

Jos tavara vaurioituu tai katoaa kuljetuksen aikana olen korvausvelvollinen. Tästä täytyy kuitenkin ilmoittaa viimeistään 14 vuorokauden sisällä. Jos tavara vaurioituu tai katoaa palautuksen yhteydessä, on asiakas korvausvelvollinen.

Mikäli pakettia ei lunasteta postista ja se palautuu minulle, varaan oikeuden veloittaa asiakkaalta kaikki palautuksesta aiheutuneet kulut. Laskun eräpäivä on 14 vuorokautta laskun päiväyksestä.

 

7. Palautusoikeus

Sinulla on oikeus palauttaa tilatut, virheettömät tuotteet. Ilmoita palautuksesta heti tavaran saavuttua tai viimeistään 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta. Jos olet maksanut tilauksesi ja perut tilauksen asiaan kuuluvalla tavalla, maksamme maksamasi summan takaisin 30 päivän sisällä. Liitä mukaan tilausnumero, laskun numero ja palautettavan teoksen nimi.


Asiakkaalla on oikeus tutustua pakkauksen sisältöön. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen. Palautettavien kirjojen tulee olla käyttämättömiä ja ehjiä alkuperäispakkauksessa.

 

8. Reklamaatiot ja palautukset

Takaan, että tilaamasi kirjat ovat toimitusvaiheessa virheettömiä. Mikäli saat viallisen tai virheellisesti toimitetun kirjan, ota yhteyttä mahdollisimman pian. Lähetän sinulle palautusohjeet. Lähetä tavara takaisin siinä kunnossa, kuin olet sen vastaanottanut yhdessä vahinko- tai virheilmoituksen kanssa. Lähetän sinulle virheettömän tai oikean tuotteen.
Palautettavien kirjojen tulee olla käyttämättömiä ja ehjiä alkuperäispakkauksessa. Palauta ne yhdessä laskun kanssa (tai laskun kopion kanssa). Ilmoita palautuksen syy laskun takasivulla.

 

Myynnissä kuluttajalle (yksityishenkilö) pätee kuluttajalain myötä se, että minun tulee joko korjata virhe tai rekisteröidä toimitus uudelleen ilman, että siitä tulee minulle kohtuuttomia kustannuksia. Minulla on oikeus omalla kustannuksella korjata virhe ja vaihtaa vioittunut kirja ehjään teokseen.

HUOM! Ota yhteyttä aina ennen kuin palautat viallisen tai virheellisesti toimitetun kirjan, jotta reklamaatio hyväksytään ja palautuksen postimaksu maksetaan. Tilatun tavaran virhevastuu rajoittuu tässä ilmoitettuun.

  

9. Sovellettava laki

Näitä ehtoja koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan.
Noudatan Suomen Kuluttajaviraston suosituksia.


©2020 Mikan kirjat ja kertomukset - suntuubi.com